Certificari si proiecte | vezi toate

Misiunea Centrului European de Cercetare pentru alergii (ECARF) non-profit este de a se asigura că persoanele care suferă de alergii primesc cea mai bună orientare posibilă în problemele de zi cu zi și opțiunile de tratament.

Sigiliul ECARF oferă mai multă siguranță
Mananca tot ce vrei fara un al doilea gand, respirati adanc, sau bucurandu-te de simtul preferatului tau preferat de piele - este totul in trecut? O alergie vă poate transforma viața cu susul în jos. Sigiliul ECARF certifică produsele și serviciile care pot aduce o parte din bucuria înapoi în viața ta. De exemplu, detergentul de rufe fără parfum. Sau produse cosmetice care sunt bine tolerate de pielea sensibilă. Am certificat deja mii de produse și servicii de la acordarea primului sigiliu în 2006.

Ce reprezintă sigiliul?
Produsele și serviciile pe care le certificăm au ​​fost pe deplin adaptate la nevoile persoanelor care suferă de alergii. Un grup consultativ independent, compus din 15 oameni de știință și tehnicieni de renume internațional, a dezvoltat criteriile pe care le folosim pentru a evalua diferitele grupuri de produse, cum ar fi cremele, aspiratoarele și hotelurile. Acestea includ valori de prag și criterii de excludere care fac o reacție alergică foarte puțin probabilă. Criteriile sunt actualizate periodic pentru a reflecta cele mai recente descoperiri științifice. Un produs primește sigiliul atunci când se poate dovedi, prin audituri sau studii, că criteriile au fost îndeplinite.

Sigiliul ECARF este prezent în peste 30 de țări?
Un sigiliu organic nu este un substitut pentru certificatul "alergic-prietenos", deoarece ingredientele naturale pot provoca, de asemenea, alergii?