Certificari si proiecte | vezi toate

Rainforest Alliance

Împreună cu producătorii, întreprinderile, consumatorii și alții, Alianța pădurilor tropicale se angajează să asigure un viitor mai bun pentru oameni și natură. Aceasta include contribuția la protecția biodiversității și a resurselor naturale, precum și la sisteme eficace de planificare și gestionare a exploatațiilor agricole.

În plus, certificarea ajută la asigurarea unor condiții de viață mai bune și a bunăstării umane pe teren.

Sigiliul este utilizat exclusiv de companiile agricole care sunt certificate în conformitate cu standardul Rainforest Alliance pentru o agricultură durabilă. Cu acordul scris semnat, produsele din aceste ferme certificate pot fi comercializate sau vândute.

Vanilia organică bourbon BIOVEGAN se caracterizează prin conținutul foarte ridicat de vanilină. Vanilia bourbon bio din cultivarea durabilă corectă și certificată este disponibilă la BIOVEGAN. Nu trebuie să fie doar delicios, ci și onest și bun pentru oameni și mediu.

Sigiliul certificat Rainforest Alliance devine din ce în ce mai popular. Consumatorii primesc confirmarea că produsele au fost produse în ferme responsabile din punct de vedere ecologic și social.

Sigiliul identifică produsele care au fost certificate de un organism acreditat în conformitate cu standardele stricte ale Rainforest Alliance pentru o agricultură durabilă.