Despre LiniaBio

LiniaBio.ro este un magazin online exclusiv cu produse certificate ecologic de calitate superioara si la preturi accesibile.

 

Cine suntem noi?

Oana, Ruxandra și Flavius. 3 oameni dornici să-ți aducă mai aproape produse bio pe care în mod sigur le căutai de ceva timp.

 

Pentru fiecare dintre noi, familia este cel mai important lucru. Cu această motivație am pornit în căutarea produselor potrivite pentru un stil de viață bio, natural și sănătos. Am ales un magazin online bio, în locul unui magazin fizic, pentru a oferi fiecărui colțișor din România accesul către produse organice, certificate ecologic. Venim în întâmpinarea ta cu o gamă largă de produse bio, provenite din surse sigure, precum: Rapunzel bio, Bauck Hof bio, Allos bio, Dennree, Lebensbaum, Spielberger, Lavera, Ecover etc. Aceștia sunt unii dintre cei mai mari producători bio din domeniu.

 

Oana și Flavius: Noi formăm un cuplu și avem 3 copii minunați. Dorința noastră pentru un stil de viață sănătos a fost insuflat încă din copilărie, cu mâncare direct din grădina proprie. În acest moment nu beneficiem de acest avantaj, dar produsele bio pe care acum le comercializăm pe liniabio.ro suplimentează nevoia de natural. Și atunci de ce să păstrăm secretul doar pentru noi? Îl împărțim cu tine! :)

Ruxandra: Misiunea mea este simplă. Între atâtea opțiuni alimentare vreau să aleg ce este mai bun pentru mine și organismul meu. Cum altfel, decât prin alimente deja testate, de la producători cunoscuți și de încredere. Alături de Oana și Flavius am hotarât crearea unui site pentru a oferi mai departe produsele pe care noi le îndrăgim.

Sperăm ca această experiență să fie plăcută, iar consumarea produselor incredibilă. Te așteptăm cu comanda și îți promitem că vei reveni.

 

Cu mult drag,

noi.

 

 

Ce ne mai deosebește de concurenții noștri?

  • distribuim doar produse ecologice certificate si suntem certificate in Romania de Ecoinspect RO-ECO-008
  • produse ecologice de calitate superioara (distribuim cei mai mari producatori de produse bio din Europa)

  • servicii si livrari prompte, (expediere colete cu livrare in 24-48 de ore)

  • peste 2600 de produse certificate organice