Reteta Iaurt cu gem de cashew
retete mic dejun bio

Ingrediente
  • 300g iaurt
  • 2 linguri gem de Cashew RAPUNZEL
  • 250g de fructe (pepene, fructe de pădure .... se pretează orice tip de fructe)
  • 1 vârf de cuţit praf Bourbon vanilie RAPUNZEL
  • nişte sirop de arţar, în funcţie de soiul de fructe şi de preferinţe
  • 2-3 linguri fulgi de porumb

2 porţii

Preparare:
Iaurtul se amestecă cu gem de cashew, praf de vanilie şi sirop de arţar. Fructele alese se taie cubuleţe şi se adaugă în compoziţie. Se presară cu fulgi de porumb.

Simplu, gustos şi foarte revigorant.

Alte retete de mic dejun bio

18-07-2019

Clatita bio cu naut

Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut  cu apa, ceapa, chilii si [...]

18-07-2019

Burger cu fructe

2 porţii Timp de preparare: 10 min Preparare: Crema de brânză se amestecă, până [...]