Reteta Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite
retete salate bio

Ingrediente

pentru 4 portii

  • 1 sfecla rosie
  • 200g spanac
  • 50g bucatele samburi de nuca Rapunzel
  • 1 varf de cutit zahar de trestie Cristallino Rapunzel
  • 6 linguri ulei de masline extra virgin
  • 3 linguri otet balsamic Aceto Balsamico di Modena
  • 1/4 lingurita sare de mare iodata
  • 1/4 lingurita piper
  • 80g branza cu mucegai taiata cubulete

Timp de preparare: 15 min

Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si se taie rondele

Se spala spanacul, se usuca ,se marunteste si se introduce intr-un castron pentru salata impreuna cu sfecla rosie

Nucile se pun intr-un vas si se amesteca cu putin zahar.

Pentru dressing se amesteca intr-un vas ulei de masline, otet, sare si piper. Salata  se orneaza cu dressing, branza mucegaita si nuci zaharisite

Alte retete de salate bio

18-07-2019

Salata cu paste si dresing cu pesto si avocado

Mod de preparare: Se fierb Pastele Rigatoni conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge apa [...]

18-07-2019

Salata cu drassing de hummus

Mod de preparare: Mixul de leguminoase se lasa peste noapte la inmuiat dupa care se fierbe cu 1 [...]