Timp de preparare: 45 min
Preparare:
Înţepaţi vânăta de jur-împrejur, puneţi-o într-o o tavă de copt şi coaceţi-o aprox. 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 250°C. Se lasă puţin la răcit, se taie pe lungime în jumătate, iar miezul se scobeşte cu o linguriţă.
Miezul se toacă într-un blender împreună gemul de susan Tahin, sucul de lămâie, iaurtul şi uleiul de măsline. Se amestecă apoi condimentele, pătrunjelul tocat şi feliile de măsline. Se decorează cu măsline şi pătrunjel.
Necesită mai mult timp de preparare, dar merită! Este delicios cu legume la grătar, lipie şi legume crude.
4 porţii Timp de preparare: 20 min Preparare: Lintea roşie se pune în supa clară [...]
Timp de preparare: 10 min Preparare: Se toacă toate ingredientele într-un blender [...]