Reteta Sufleu de legume grecesc cu quinoa
retete feluri principale bio

Ingrediente

4 porţii

Timp de preparare: 60 min

Preparare:

Preparaţi quinoa în supă clară, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Între timp se curăţă ciupercile şi ardeiul gras, se taie fâşii şi se călesc în ulei de măsline. Roşiile şi dovleceii se taie în felii subţiri. Quinoa fiartă se amestecă cu brânză, cremă de măsline şi legume cu ciuperci şi se condimentează cu sare, piper si boia de ardei. Se toarnă amestecul într-o formă unsă pentru sufleu, iar feliile de roşii şi dovleceii se aşează deasupra compoziţiei. Se presară cu măsline, brânză feta mărunţită şi rozmarin şi se coace la 180 ° C timp de aproximativ 30 de minute.

 

Timp de preparare: 60

30 min + 30 minute timpul de coacere

Alte retete de feluri principale bio

18-07-2019

Pizza Greenview cu anghinare, broccoli, măsline şi cremă de cashew

Pentru 2 persoane Preparare: Rupeţi bucheţelele de broccoli de pe tulpină şi opăriţi-le [...]

18-07-2019

Spaghete cu sos de nuci

4 porţii Timp de preparare: 20 min Preparare: Orezul se fierbe conform indicaţiilor de pe [...]